Όροι χρήσης

 

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να διαβάσετε και να συμφωνήσετε με τους παρακάτω όρους:

  • Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της vroullis.com με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στη vroullis.com  ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται με το ταχυδρομείο.
  • Όσα προϊόντα βρίσκονται σε επάρκεια παραδίδονται στο ταχυδρομείο εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ισχύ της παραγγελίας σας. 
  • Για παραγγελίες προϊόντων που πρέπει να κατασκευάσουμε ο χρόνος παράδοσης  ποικίλει ανάλογα με το είδος, μπορεί να είναι μια εβδομάδα ή ένας μήνας.  Λαμβάνετε υπόψη σας ότι όλες οι δημιουργίες μας είναι χειροποίητες οπότε μπορεί να υπάρχουν διαφορές από έργο σε έργο ή με την φωτογραφία.
  • Για ειδικές κατασκευές ή εάν παραγγείλετε προϊόντα που διαφέρουν από τις φωτογραφίες (είτε στο υλικό κατασκευής, είτε στο χρώμα του γυαλιού ή των χαντρών, είτε στις διαστάσεις, είτε στα ντουί…) δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.  Έχουν κατασκευαστεί ειδικά για σας.
  • Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το προϊόν έχετε προθεσμία δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσετε με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. Εμείς θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν, αφού το ελέγξουμε οτι είναι στην αρχική του κατάσταση.

Τραπεζικοί λογαριασμοί- ΙΒΑΝ

   Εθνική Τράπεζα     :  GR0401102370000023774359329 (BIC) ETHNGRAA

   Τράπεζα Πειραιώς :  GR0401722330005233063863575

    Alpha Bank            : GR3701407070707002101163628             

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

 

active³ 4.9 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης